SOFT.FARM

Soft.Farm – інформаційна система сучасної агрономії. Це комплексне ІТ-рішення для агровиробників. В одному сервісі об'єднані всі сучасні агрономічні ІТ-інструменти, які необхідні для впровадження точного землеробства та інших технологій. Вся агрономічна інформація на долоні.

дізнатись детальніше

Ajax бездротові системи безпеки

Ajax розумна та надійна система безпеки. Вона реагує лише на реальні небезпеки, а не на хибні тривоги. Якщо щось трапиться, Ajax миттєво повідомить вас і допоможе запобігти серйозним проблемам: відлякує злодіїв, виявляє загоряння, зупиняє потоп, показує відео з камер, контролює прилади.

дізнатись детальніше

Універсальна система обліку

Універсальна Система Обліку - це Професійні програми для автоматизації діяльності підприємств будь-якої сфери діяльності. Розробка конфігурацій за вимогами замовника

дізнатись детальніше

Alldevice

Автоматизована система управління технічним обслуговуванням і ремонтом Alldevice для управління будь-яким обладнанням, що потребує періодичного обслуговування та ремонті. Ефективний інструмент для управління технічним обслуговуванням і ремонтом будь-якого обладнання.

дізнатись детальніше

Fitness pro

Програма для автоматизації фітнес-клубів. Можливість побудови централізованої архітектури Fitness Pro перетворює її в ефективний інструмент оперативного управління бізнес-процесами в масштабі реального часу.

дізнатись детальніше

Beauty Pro

Система управління для салонів краси, що дозволяє легко і просто контролювати роботу як окремого салону краси, так і розподіленої мережі салонів краси.

дізнатись детальніше

Denta Pro

Програма управління як окремою стоматологічною клінікою, так і розподіленою мережею стоматологічних клінік з дуже широкою функциональностю дозволить Вам повністю контролювати роботу Вашої клініки.

дізнатись детальніше




Передо мной, как перед руководителем салона красоты стояла задача автоматизировать работу администраторов, настроить работу с товарами и материалами, это не лёгкая задача. Но, с ней мне помогла справиться программа Beauty Pro. Запись клиентов на процедуры делаются с помощью пары кликов мышью, продажа и учёт товаров реализованы очень тонко, а автоматическое списание...

“Мне как руководителю, важно, что я всегда в курсе реальной ситуации клиники, очень хорошо проработана система отчетов, теперь мне не нужно сидеть и считать это все вручную, один клик и вся нужная информация передо мной.”

Dance Pro отличное изобретение - все быстро и очень удобно!) а это самое важное в работе! Лучше не придумаешь. Спасибо AS-Сервис!))

  • 01

  • 02

  • 03

  • 04

  • 05

  • 06

замовити автоматизацію

Заповніть форму і наші менеджери зв'яжуться з вами найближчим часом

Відправити